Labeling Solutions

NiceLabel is een wereldwijde marktleider op het gebied van labeling software en labeling management systemen. Met deze software en systemen helpt NiceLabel organisaties van verschillende groottes om de kwaliteit, snelheid en efficiëntie van hun labeling te verhogen, terwijl de kosten omlaag gaan. De software is gebruiksvriendelijk, allesomvattend en gericht op de behoefte van de gebruiker. Ook biedt NiceLabel oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij vrijwel elk bestaand systeem.

Een efficiënter labeling proces

 

De oplossingen van NiceLabel

NiceLabel heeft diverse oplossingen met verschillende implementaties, zowel in de cloud als on-premise (in eigen beheer). Quinso kan alle implementatiestrategieën van NiceLabel uitvoeren, waardoor er altijd een oplossing is die bij de klant past.

De software en systemen van NiceLabel zorgen ervoor dat het aanpassen van labels niet meer alleen bij de IT-afdeling terechtkomt. De gebruikers kunnen zelf eenvoudig en snel via drag & drop labels maken. Aanpassingen en goedkeuring van de klant zijn snel geregeld door automatische workflows. Hierdoor kan er snel gereageerd worden op specifieke klantvragen. Daarnaast zijn de oplossingen van NiceLabel gecertificeerd als een ondersteunende oplossing en met een standaard integratie voor ECC, S/4HANA, MII, EWM en EH&S.

MCB: extra service aan klanten door Nicelabel

“Wij zochten naar een oplossing om documenten met bijlages te kunnen printen of mailen. Bijvoorbeeld magazijnbonnen met een verpakkingsinstructie, productieformulieren met een productietekening of certificaten van geleverd materiaal. Door NiceLabel te integreren in SAP hebben wij nu die mogelijkheid.

Een bijkomend voordeel van NiceLabel is dat wij onze klanten een extra service kunnen bieden. Klanten ontvangen indien gewenst een specifiek klantlabel bij het materiaal dat wij leveren. Op dit label staat relevante informatie voor de klant, zoals een barcode of QR-code, waarmee het materiaal direct in hun voorraadsystem wordt geboekt. Hierdoor zijn onze klanten tevreden en daar doen we het natuurlijk voor!”

Label Cloud

NiceLabel’s Label Cloud is de eenvoudigste, maar toch meest uitgebreide cloud labeloplossing op de markt. Het helpt organisaties bij het beheren van labels – van labelontwerp tot print en elke stap daartussenin. Label Cloud standaardiseert het volledige labeling process op één platform. Het resultaat is dat je organisatie sneller kan inspelen op de veranderende markt en klantbehoeftes. Hierdoor kun je sneller schakelen en producten sneller op de markt brengen, wat weer bijdraagt aan de versterking van je concurrentiepositie.

De Label Cloud omvat:

  1. Een modern HTML online Document Management System, waar alle label documenten bewaard worden en geconfigureerd met een centrale database. Dit kun je zien als de SharePoint voor labeling.
  2. Een gebruiksvriendelijke Label Designer, waarmee je eenvoudig labels creëert. Ook zonder kennis van IT en coderen.
  3. Een Web Printing System, waarmee gebruikers alle afdruktoepassingen centraal kunnen beheren en deze eenvoudig implementeren op meerdere locaties of bij externe leveranciers.
  4. Een Integration System dat het afdrukken van etiketten integreert met SAP om zo de nauwkeurigheid, printefficiëntie en consistentie van je labeling te waarborgen.

Label Management System

Een on-premise oplossing van NiceLabel is het Label Management System. Dit systeem sluit naadloos aan op SAP via een SAP add-on installatie (ABAP Package). Hiermee wordt het hele labeling process gestandaardiseerd op één platform. Dit systeem kan worden geschaald van vijf gebruikers tot duizenden gebruikers. Ook kan het uitgebreid worden naar afgelegen locaties, leveranciers en fabrikanten. Daarnaast is de implementatie van dit systeem razendsnel, binnen één dag is het al werkend.

Quinso en NiceLabel

De productie moet vaak sneller, flexibeler en nauwkeuriger om in te kunnen spelen op de steeds veranderende klantbehoefte. Een efficiënt labeling process helpt hierbij. Daarom is Quinso officieel partner van NiceLabel. We leveren software, consultancy en support, en zorgen voor de integratie tussen SAP en NiceLabel. Onze experts kunnen je helpen om de NiceLabel software slim te integreren met je bedrijfssystemen en met het opschalen van labelprinten naarmate de behoefte. Door ons partnership helpen wij bedrijven met de digitale transformatie van hun labeling process.

Wij hebben een officieel certificaat ontvangen van Loftware NiceLabel. In dit certificaat wordt Quinso benoemd als gewaardeerd lid van het Loftware Partner Program.

Labeling optimalisatie check

Maakt label design & printing onderdeel uit van je bedrijfsproces en is daar gevoelsmatig ruimte voor een optimalisatieslag, vereenvoudiging en kostenverlaging?
Vul dan onze labeling optimalisatie check in en ontvang onze eerste aanbevelingen voor een efficiënter labeling proces!

Webinar

How Cloud-based Labeling can benefit your business

Veel bedrijven doen mee aan de versnelde beweging om al hun bedrijfsapplicaties – inclusief labeling – naar de cloud te brengen. Als je zich nog steeds afvraagt ​​hoe je bedrijf kan profiteren van cloudgebaseerd labelen, dan is deze sessie iets voor jou!

Registreer je nu om te leren hoe je door het centraliseren van je etikettering op een cloudgebaseerd systeem het volgende kunt doen:

  • Maak, wijzig en implementeer snel uw labels
  • Verlaag de initiële kosten
  • Krijg eenvoudig toegang tot labels in al uw netwerken
  • Werk efficiënt met ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit

De belangrijkste voordelen van een modern label management systeem voor een efficiënt labeling proces

In deze whitepaper ontdek je de belangrijkste voordelen van een modern label management systeem. Je leert hoe het je helpt om de marktintroductietijd en algehele IT-kosten terug te dringen en hoe je de kwaliteit beter kunt waarborgen

Verander labels sneller in SAP terwijl het de belasting op IT vermindert

In deze whitepaper van NiceLabel, wereldwijde marktleider op het gebied van labeling software, ontdek je wat de voordelen zijn van een modern label management systeem.

Labeling process optimaliseren

Nexeye digitaliseert warehouseprocessen met Quinso

Vanuit nexeye vertellen Sanne Oosterhoff, COO, en Pieter van de Veer, interim project manager, hoe zij samen met Quinso de stap zetten van papieren naar digitale processen.

De Klok Dranken digitaliseert haar warehouse met Quinso

Harry Smits, Manager Horeca Operations bij De Klok Dranken, en Gerard Mul, IT Business Partner bij De Kloks moederconcern Grolsch, vertellen hoe zij samen met Quinso de stap zetten van papieren naar digitale processen.

Avebe en Quinso bouwen samen aan een foutloos en snel leverproces

Bas Wijnbergen: “Mede dankzij Quinso zijn we er nu in geslaagd ons bestaande logistieke proces inzichtelijker te maken. Onze producten vinden daardoor sneller hun weg naar de klant en retourzendingen zijn niet meer nodig.”

Lonneke van Bockel

Business Relationship Manager

Meer informatie