ORBIS Logistics

Klanten vragen steeds meer op het gebied van snelheid en duurzaamheid. Het proces continu optimaliseren en verduurzamen is cruciaal om aan die verwachting te kunnen voldoen. ORBIS Logistics digitaliseert en structureert het magazijnproces, waardoor het duurzamer en efficiënter wordt.

Een inefficiënt magazijnproces zorgt voor veel verspilling, bijvoorbeeld in tijd, papier en verpakkingsmateriaal. Digitaliseer alle goederenbewegingen, van de goederenontvangst tot de interne bewegingen, de uitgaande stroom en zelfs het verpakkingsproces. Met ORBIS Logistics wordt het eenvoudiger om processen in het magazijn te structureren en vervolgens te optimaliseren. Medewerkers kunnen bovendien hun taken uitvoeren via een gebruiksvriendelijke en flexibel in te richten applicatie die kan worden benaderd door verschillende devices.

Voordelen ORBIS Logistics

  • Het efficiënt uitvoeren van de goederenbewegingen binnen het magazijn
  • Integreert met pakketvervoerders, waardoor verzendingen niet meer handmatig aangemeld hoeven te worden
  • Het realtime inzicht hebben in de voorraad vanuit verschillende oogpunten, zoals magazijnlocatie en materiaal
  • Werkt nauwkeurig en is gebruiksvriendelijk, waardoor er minder fouten worden gemaakt
  • Geeft op elk moment van de dag inzicht in de goederenbewegingen en de snelheid van leveringen
  • Bevordert duurzaamheid doordat het papieren picklijsten overbodig maakt
  • Verpakkingsmodule voor het efficiënt inregelen en uitvoeren van het verpakkingsproces
  • Integreert volledig met SAP ERP, S/4HANA en NiceLabel.

ORBIS Logistics zorgt voor een inzichtelijke en transparante manier van werken én een papierloos magazijn. Met een eenvoudige implementatie, weinig interfaces en dynamische processen. Samen met ons kijken hoe je met ORBIS Logistics jouw processen kunt stroomlijnen en tot een eenduidige manier van werken komt? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

ORBIS Logistics en NiceLabel

NiceLabel is een gecertificeerde oplossing voor SAP en wordt geleverd met een standaard integratie met ORBIS Logistics. De gebruiker kan snel en eenvoudig via drag & drop labels maken. Het resultaat? Realtime labeling: op het moment dat er een pallet binnenkomt, rolt het juiste label meteen uit de printer.

De Klok Dranken digitaliseert haar warehouse met Quinso

Harry Smits, Manager Horeca Operations bij De Klok Dranken, en Gerard Mul, IT Business Partner bij De Kloks moederconcern Grolsch, vertellen hoe zij samen met Quinso de stap zetten van papieren naar digitale processen.

Avebe en Quinso bouwen samen aan een foutloos en snel leverproces

Bas Wijnbergen: “Mede dankzij Quinso zijn we er nu in geslaagd ons bestaande logistieke proces inzichtelijker te maken. Onze producten vinden daardoor sneller hun weg naar de klant en retourzendingen zijn niet meer nodig.”

Sander Volkering

Senior Consultant

Meer informatie

Meer zoals dit