ORBIS Logistics

Klanten vragen steeds meer op het gebied van snelheid en duurzaamheid. Het proces continu optimaliseren en verduurzamen is cruciaal om aan die verwachting te kunnen voldoen. ORBIS Logistics digitaliseert en structureert het magazijnproces, waardoor het duurzamer en efficiënter wordt.

Een inefficiënt magazijnproces zorgt voor veel verspilling, bijvoorbeeld in tijd, papier en verpakkingsmateriaal. Digitaliseer alle goederenbewegingen, van de goederenontvangst tot de interne bewegingen, de uitgaande stroom en zelfs het verpakkingsproces. Met ORBIS Logistics wordt het eenvoudiger om processen in het magazijn te structureren en vervolgens te optimaliseren. Medewerkers kunnen bovendien hun taken uitvoeren via een gebruiksvriendelijke en flexibel in te richten applicatie die kan worden benaderd door verschillende devices.

Voordelen ORBIS Logistics

  • Het efficiënt uitvoeren van de goederenbewegingen binnen het magazijn
  • Integreert met pakketvervoerders, waardoor verzendingen niet meer handmatig aangemeld hoeven te worden
  • Het realtime inzicht hebben in de voorraad vanuit verschillende oogpunten, zoals magazijnlocatie en materiaal
  • Werkt nauwkeurig en is gebruiksvriendelijk, waardoor er minder fouten worden gemaakt
  • Geeft op elk moment van de dag inzicht in de goederenbewegingen en de snelheid van leveringen
  • Bevordert duurzaamheid doordat het papieren picklijsten overbodig maakt
  • Verpakkingsmodule voor het efficiënt inregelen en uitvoeren van het verpakkingsproces
  • Integreert volledig met SAP ERP, S/4HANA en NiceLabel.

ORBIS Logistics zorgt voor een inzichtelijke en transparante manier van werken én een papierloos magazijn. Met een eenvoudige implementatie, weinig interfaces en dynamische processen. Samen met ons kijken hoe je met ORBIS Logistics jouw processen kunt stroomlijnen en tot een eenduidige manier van werken komt? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

ORBIS Logistics en NiceLabel

NiceLabel is een gecertificeerde oplossing voor SAP en wordt geleverd met een standaard integratie met ORBIS Logistics. De gebruiker kan snel en eenvoudig via drag & drop labels maken. Het resultaat? Realtime labeling: op het moment dat er een pallet binnenkomt, rolt het juiste label meteen uit de printer.

Onze klantverhalen

Wij zien dat organisaties nu belangrijke stappen zetten in het positioneren van duurzaamheid en digitalisering binnen hun bedrijfsstrategie. Wij helpen je graag met een geïntegreerde oplossing binnen jouw SAP-systeem. Dus als je meer wilt weten over ons, ons bedrijf of digitaliseringsoplossingen: wij zijn er voor jou! Bekijk alvast onze klantenreferenties!

Sander Volkering

Senior Consultant

Meer informatie

Meer zoals dit