< Terug naar overzicht

Succesvolle QMES implementatie bij Vreugdenhil Dairy Foods

Afgelopen week zijn we bij Vreugdenhil Dairy Foods live gegaan met de Quinso Best Practices oplossing (QMES) in SAP MII op de locaties Barneveld en Scharsterbrug. Deze shop floor oplossing van SAP met de proces kennis van onze consultants is de stap naar Industry 4.0.

De reacties van de Plant Directors na go live: ‘Trots op jullie en hoe het systeem operatorvriendelijk is geworden. Een goede samenwerking over de locaties heen, goede input, goed programma en zeker zo belangrijk goede acceptatie door de collega’s in de fabriek.’

Wederom een hele mooie teamprestatie! Dank aan het team (Koen Hendriks, Bram Hendriks, Jurgen de Jong, Wouter Vervoort, Age Terluin, Ernstjan Haitsma en Barbera van de Fliert) voor de samenwerking en het realiseren van dit gezamenlijk succes!

QMES is een geïntegreerde end-to-end shop floor oplossing gebaseerd op SAP MII en realiseert een directe connectie tussen machines op de shop floor en SAP ERP (zowel SAP ECC als SAP S/4HANA).

Meer weten over onze oplossing? Neem contact op met Wouter of Jurgen: Wouter.vervoort@quinso.com en Jurgen.de.jong@quinso.com. Zij kunnen alles vertellen over onze agile aanpak en de oplossing zelf.

Deel:

Oplossingen uit dit artikel

S/4HANA

Een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën.
,

Quinso Manufacturing Execution System (Cloud)

Intelligenter en slimmer maken van productiefaciliteiten met het oog op kostenbesparing, efficiency, flexibiliteit en kwaliteitsverbetering.

Manufacturing Integration & Intelligence

MII is een verbinding tussen de machines op jouw werkvloer en de operationele (ERP-)systemen binnen jouw organisatie.

Gerelateerd