Krijg grip op je supply chain met SAP IBP

Je supply chain is in korte tijd zó veel complexer geworden, dat het amper meer te overzien is. Je bent als organisatie afhankelijk van talloze partijen. Complicaties ergens in de keten kunnen grote gevolgen hebben. Maar wat deze gevolgen precies zijn, is nauwelijks in te schatten.

De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat je organisatie voorbereid moet zijn op verstoringen. Prijzen van grondstoffen en transport fluctueren enorm, levertijden staan onder druk en de wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid neemt steeds verder toe. Bovendien zagen we tijdens de pandemie en na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne dat productie- en afzetgebieden in één klap kunnen verdwijnen.

Hoe ga je daar als organisatie mee om? Je kunt plotselinge verstoringen niet voorkomen. Wel kun je ervoor zorgen dat je optimaal voorbereid en wendbaar bent, zodat je snel kunt inspelen op alle veranderingen die op je pad komen. SAP Integrated Business Planning helpt daarbij.

Zet de eerste stap naar een veerkrachtige supply chain

Het whitepaper, ‘Achieving resilient and sustainable supply chains through planning’, onthult strategieën om met verstoringen in je bedrijfsprocessen om te gaan en duurzame groei van je organisatie te bevorderen.

Naam(Vereist)

Laat je inspireren

Sterk fluctuerende prijzen, meer focus op duurzaamheid en wisselende klantbehoeften. Het goed afstemmen van je supply chain is tegenwoordig een uiterst complexe puzzel. De vraag is dus: hoe leg je de puzzelstukken naadloos in elkaar? Laat je inspireren door onderstaande blogs en webinar en ontdek wat SAP IBP voor jou kan betekenen!

Meer grip op je supply chain? 5 takeaways!

In de steeds veranderende wereld van supply chain planning is het essentieel om voorop te lopen met kennis en tools die écht het verschil maken. Daarom delen we graag 5 cruciale takeaways uit ons recente evenement, die jouw bedrijf zullen helpen om meer controle en efficiëntie binnen je supply chain te realiseren.

Royal Avebe: Kostenbesparing en hogere klanttevredenheid

1000 unieke producten, 6 productielocaties en een grote afhankelijkheid van het weer. Dat staat garant voor planningscomplexiteit. Erik Pricker, Business Planning Manager bij Royal Avebe, deelt inzichten over hoe SAP IBP hen heeft geholpen deze complexiteit onder controle te krijgen. Avebe implementeerde 3 modules van IBP: IBP for Sales & Operations, Response & Supply en Demand.  Het resultaat?

Integrated Business Planning

SAP Integrated Business Planning is een cloudgebaseerde oplossing voor vraag- en voorraadplanning in de gehele supply chain op basis van SAP S/4HANA. Het is ontwikkeld om een geïntegreerde, uniforme planning te realiseren waarbij alle onderdelen van de supply chain op elkaar afgestemd kunnen worden.

Annemarie de Jong

Senior Consultant

Ben je klaar voor de toekomst?

Stoom je jouw supply chain management klaar voor de toekomst?
Neem contact op met Annemarie de Jong. Zij helpt je graag op weg!