Livegang Vreugdehil

Afgelopen week zijn we bij Vreugdenhil Dairy Foods live gegaan met de Quinso Best Practices oplossing (QMES) in SAP MII op de locaties Barneveld en Scharsterbrug. Deze shop floor oplossing van SAP met de proces kennis van onze consultants is de stap naar Industrie 4.0.

De reacties van de Plant Directors na go live: ‘Trots op jullie en hoe het systeem operatorvriendelijk is geworden. Een goede samenwerking over de locaties heen, goede input, goed programma en zeker zo belangrijk goede acceptatie door de collega’s in de fabriek.’

Wederom een hele mooie teamprestatie! Dank aan het team (Koen Hendriks, Bram Hendriks, Jurgen de Jong, Wouter Vervoort, Age Terluin, Ernstjan Haitsma en Barbera van de Fliert) voor de samenwerking en het realiseren van dit gezamenlijk succes!

QMES is onderdeel van onze ISM oplossing (Integrated Smart Manufacturing). Een geïntegreerde end-to-end shop floor oplossing gebaseerd op SAP MII en realiseert een directe connectie tussen machines op de shop floor en SAP ERP (zowel SAP ECC als SAP S/4HANA).

Meer weten over onze oplossing? Neem contact op met Wouter of Jurgen: Wouter.vervoort@quinso.com en Jurgen.de.jong@quinso.com. Zij kunnen alles vertellen over onze agile aanpak en de oplossing zelf.