SAP S/4HANA Nieuwe generatie ERP software

SAP S/4HANA is de nieuwste, 4e generatie van de SAP Business Suite, de ERP software die u nu in uw organisatie gebruikt. Op termijn gaat S/4HANA de huidige versie R3 vervangen. Alle bestaande modules worden opnieuw opgebouwd. Deze transitie is nu in volle gang.

  • HANA database
  • ‘Simple’ modules
  • SAP Fiori
Alles over SAP S/4HANA

icon_erp2Supply Chain Execution Het hart van uw bedrijf

Om in de huidige markt te overleven en concurrentievoordeel te hebben, is het gebruik van de juiste technologie essentieel voor iedere onderneming. Doorslaggevend voor het succes van je bedrijfsactiviteiten is het vermogen om je Supply Chain effectief te managen.

Alle oplossingen

icon_erpSupply Chain Planning Plannen is vooruitzien

Behaal sneller betere resultaten door je Supply Chain end-to-end te plannen. Combineer moeiteloos vraaginzichten, leveringsbeperkingen en input van belanghebbenden om de winstgevendheid te verbeteren en de klantenservice te versnellen.

Alle oplossingen

ehs_icon1Compliancy & Safety Regelgeving en compliancy

Op het gebied van milieu, gezondheid, veiligheid en exporteisen (douane) neemt de complexiteit van wet- en regelgeving continu toe, zeker als je internationaal opereert.

Alle oplossingen

icon_shopfloorcontrolShop Floor Control Grip op je productievloer

Een realtime-inzicht in uw werkvloer en de ERP-systemen binnen uw organisatie. Informatie over en sturing van uw productielijnen, orders, materialen, kosten, productiekwaliteit en capaciteit zijn direct beschikbaar.

Alle oplossingen

icon_scmWarehousing & Transport Logistieke executie

Gebruik krachtige analysefuncties om uw voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor Warehousing & Transport geeft u inzicht in alle aspecten van uw onderneming.

Alle oplossingen

icon_developmentDevelopment Klantspecifieke oplossingen

SAP biedt een nieuw portfolio aan van designmogelijkheden op het HANA Cloud Platform (HCP) met IoT-oplossingen en de user experience (Fiori)-oplossingen. Role-based scenario’s met Java- en ABAP-tooling staan hierin centraal.

Alle oplossingen

icon_piIntegratie Razendsnelle SAP-integratie

Integratie – zowel application-to-application (A2A) als business-to-business (B2B) – in een on-premise, cloud of hybride landschap op topfloor- en shopfloor-niveau.

Alle oplossingen

icon_qmsManaged Services Functionele support

Wij acteren als verlengstuk van uw organisatie, middels een tweede- en/of derdelijnsservicedesk, in diverse functionele vraagstukken. Door middel van een overzichtelijke procedure hebt u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

  • Functionele ondersteuning
  • Service Level Agreement
  • Service Card Agreement
Alle oplossingen