SAP S/4HANA
Nieuwe generatie ERP software

SAP S/4HANA is de nieuwste, 4e generatie van de SAP Business Suite, de ERP software die u nu in uw organisatie gebruikt. Op termijn gaat S/4HANA de huidige versie R3 vervangen. Alle bestaande modules worden opnieuw opgebouwd. Deze transitie is nu in volle gang.

  • HANA database
  • ‘Simple’ modules
  • SAP Fiori
Alles over SAP S/4HANA

icon_erp2Supply Chain Execution
Het hart van uw bedrijf

Soepel lopende dagelijkse operaties, totale beheersing van bedrijfsrisico’s en controle over een steeds complexer wordend geheel van regels en voorschriften.

Alle oplossingen

icon_erpSupply Chain Planning
Plannen is vooruitzien

Met de Supply Chain Planning software helpt u planning, distributie, transport en logistiek te synchroniseren – voor ononderbroken operationele slagvaardigheid.

Alle oplossingen

ehs_icon1Environment, Health & Safety
Regelgeving en compliancy

Op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid neemt de complexiteit van wet- en regelgeving continu toe, zeker als u internationaal opereert. Lees meer over onze oplossingen.

Alle oplossingen

icon_shopfloorcontrolShop Floor Control
Grip op je productievloer

Een realtime-inzicht in uw werkvloer en de ERP-systemen binnen uw organisatie. Informatie over en sturing van uw productielijnen, orders, materialen, kosten, productiekwaliteit en capaciteit zijn direct beschikbaar.

Alle oplossingen

icon_scmWarehousing & Transport
Logistieke executie

Gebruik krachtige analysefuncties om uw voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor Warehousing & Transport geeft u inzicht in alle aspecten van uw onderneming.

Alle oplossingen

icon_developmentDevelopment
Klantspecifieke oplossingen

SAP biedt een nieuw portfolio aan van designmogelijkheden op het HANA Cloud Platform (HCP) met IoT-oplossingen en de user experience (Fiori)-oplossingen. Role-based scenario’s met Java- en ABAP-tooling staan hierin centraal.

Alle oplossingen

icon_piIntegratie
Razendsnelle SAP-integratie

Integratie – zowel application-to-application (A2A) als business-to-business (B2B) – in een on-premise, cloud of hybride landschap op topfloor- en shopfloor-niveau.

Alle oplossingen

icon_qmsManaged Services
Functionele support

Wij acteren als verlengstuk van uw organisatie, middels een tweede- en/of derdelijnsservicedesk, in diverse functionele vraagstukken. Door middel van een overzichtelijke procedure hebt u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

  • Functionele ondersteuning
  • Service Level Agreement
  • Service Card Agreement
Alle oplossingen