icon_erp2Supply Chain Execution
Het hart van uw bedrijf

Om in de huidige markt te overleven en concurrentievoordeel te hebben, is het gebruik van de juiste technologie essentieel voor iedere onderneming. Doorslaggevend voor het succes van je bedrijfsactiviteiten is het vermogen om je Supply Chain effectief te managen.

Alle oplossingen

icon_erpSupply Chain Planning
Plannen is vooruitzien

Behaal sneller betere resultaten door je Supply Chain end-to-end te plannen. Combineer moeiteloos real-time vraaginzichten, leveringsbeperkingen en input van belanghebbenden om de winstgevendheid te verbeteren en de klantenservice binnen uw organisatie te versnellen.

Alle oplossingen

ehs_icon1Compliancy & Safety
Regelgeving en compliancy

Op het gebied van milieu, gezondheid, veiligheid en exporteisen (douane) neemt de complexiteit van wet- en regelgeving continu toe, zeker als je internationaal opereert.

Alle oplossingen

icon_shopfloorcontrolShop Floor Control
Grip op je productievloer

Een realtime-inzicht in uw werkvloer en de ERP-systemen binnen uw organisatie. Informatie over en sturing van uw productielijnen, orders, materialen, kosten, productiekwaliteit en capaciteit zijn direct beschikbaar.

Alle oplossingen

icon_scmWarehousing & Transport
Logistieke executie

Gebruik krachtige analysefuncties om uw voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor Warehousing & Transport geeft u inzicht in alle aspecten van uw onderneming.

Alle oplossingen

icon_developmentApplicatieontwikkeling
Klantspecifieke oplossingen

Oplossingen voor applicatieontwikkeling vormen een belangrijk onderdeel van het SAP Business Technology Platform: ze vereenvoudigen de ontwikkeling van applicatie-uitbreidingen en creëren meerwaarde met een open ecosysteem. IoT, user experience (Fiori) en role-based scenario’s met Java- en ABAP-tooling staan hierin centraal.

Alle oplossingen

icon_piIntegratie
Razendsnelle SAP-integratie

Integratie – zowel application-to-application (A2A) als business-to-business (B2B) – in een on-premise, cloud of hybride landschap op topfloor- en shopfloor-niveau.

Alle oplossingen

icon_qmsManaged Services
Functionele support

Wij acteren als verlengstuk van uw organisatie, middels een tweede- en/of derdelijnsservicedesk, in diverse functionele vraagstukken. Door middel van een overzichtelijke procedure hebt u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

  • Functionele ondersteuning
  • Service Level Agreement
  • Service Card Agreement
Alle oplossingen